Giv en julekalender til en du holder af

Julen er en tid, hvor vi forkæler hinanden på bedste vis. Det kan eksempelvis være, at der er nissegaver på arbejdet, hvilket er en sjov og hyggelig tradition. Men kender du en, der ikke bliver forkælet så meget, eller som du bare har lyst til at forkæle i december? Så kan du give vedkommende en julekalender. Men hvilke typer julekalendere findes der til voksne? Det kan du læse mere om her.

Chokoladekalenderen er et sikkert hit

De fleste er vilde med chokolade, så chokoladekalenderen er altid et sikkert hit, når du vil give en julekalender til en, du holder af. Hvis du kender vedkommendes favoritchokolade, kan du købe en chokoladekalender med denne chokolade, eller du kan selv lave en kalender. Hvis personen ikke kan lide chokolade, så er det måske en idé med vingummi i stedet. 

En julekalender for chipsentusiasten

Kender du en, der er vild med at spise chips? Så findes der heldigvis også julekalendere med chips, som du kan give til vedkommende. Du kan altså glæde personen med en chipskalender, så vedkommende kan nyde en lille pose chips hver aften i sofaen. 

Den ultimative julekalender med rom

Hvis du virkelig vil flotte dig med en velsmagende julekalender, kan du kigge nærmere på en julekalender med rom. Se her. Den indeholder 24 forskellige rom fra 24 forskellige lande. Det er en julekalender, du bør have in mente, hvis du vil give en romelsker en dejlig overraskelse. 

Ølkalenderen bringer altid lykke

En julekalender med øl bringer altid lykke – for hvem kan ikke lide øl? Det er den perfekte kalender til alle ølelskere.